Szíriuszi gyógymódok

Minden ember gyógyulására, állapotának, közérzetének javulására szüksége van egy fajta figyelemre. Jézust nagy tömeg vette mindig körül, és sokan voltak betegek. De amikor valakit gyógyított, akkor egyedül csak arra az emberre, családra figyelt. Teljes egészében a betegre irányította tekintetét, meghallgatta mit kíván tőle, és kérdéseket tett fel. Pl. „Akarsz-e meggyógyulni?”, „ Hiszel-e?”, „Mit kívánsz, mit tegyek?”

És mindenkinek sajátos módon adott erőt, hitet, gyógyulást. Valakinek csupán megbocsátotta a bűneit, valakinek sarat ragasztott a szemére és elküldte, hogy mosakodjon meg és mutassa meg magát a templomban. Mást pedig csak megérintett. És volt, akit meg se nézett, csak elküldte a követeket.

Ezek azt jelzik számomra, hogy a teljes odafigyelés szükséges része a gyógyításnak és minden tett az egyéntől függ.

Van rá lehetőség, hogy 1-2 napi ittlét ideje alatt egy egész paletta kerüljön elő.

A hangterápia, a Bach-terápia, a gyógynövények, a családfelállítás, a régi életek áttekintése, a kristályok, a homeopátia, imádság, valamely angyal kérése, jelek-szimbólumok használata, a csakrák tisztítása, összekötése, feltöltése, gyógynövényes fürdő, masszázs, rajz…..

És lehet csak ücsörögni, meditálni a levendula körben, lehet sétálni a közeli erdőben, lehet akár csak egy napi csendtúrát kipróbálni.

Az ételeket is érdemes átbeszélni: az élő és halott ételek, a minőség, az elkészítés módja, a vércsoportok szerinti alkalmazkodást, a tisztító vagy savtalanító hatásúakat, valamely erősítő receptet. Kipróbálható a tönkölybúzafű lé készítése, csírák készítése.


Elnézést, a hozzászólás nem engedélyezett ezen a területen.