Gyógyító hang

A Zengő tálak csodálatos, megnyugtató hangokat adnak ki. Ahogy kézbe veszi az ember, élővé válnak. A rezgés, amit mi füleinkkel felfogunk és nem, átmegy a szervezetünkön és teljes auránkon, és feltölti energiával minden porcikánkat.

Mivel a hangok harmonikusak, élők, így a sejtjeink is elkezdenek másként, egyre harmonikusabban viselkedni.

A hangtálakkal lehet tisztítani az aurát, lehet erősíteni a csakrák működését, hogy majd a hozzájuk rendelt szervek is elkezdjék öngyógyító folyamatukat. A női és férfi oldalunk egyensúlyozására, a kommunikáció javítására, a viselkedési minták átkódolására nagyszerűen használhatók.

Minden olyan dolog, aminek alapja a víz (ivóvíz, cseppek, fürdő, növény-öntözés) a hangtálak rezgésével megerősíthető, finomabbá, lágyabbá tehető. Néha, amikor szitál az eső, kiállok az udvarra és valamely tállal, vagy többel szép harmonikus zenét, harangozást engedek. Az esőcseppek pedig felfogják a rezgéseket és immár átalakítva a kristályszerkezetet, úgy mossák a növényeket, és ivódnak be a földbe.

Igen jól sikerült a hangtálakat a meditációs, regressziós munkába beépíteni. Csodálatos módon a hangjuk el tud indítani olyan emlékeket, olyan érzelmeket, amelyek bennünk vannak, de réges rég blokádot, traumát okoztak. A hangok felébresztik ezeket a fájdalmakat és történeteket, hogy felszínre kerülve végre elengedhessük őket.

A csendtúra alkalmával az erdőben gyönyörű „varázslatot” lehet teremteni a hangtálakkal. Olyankor az egész természet is bekapcsolódik. Már nem is igényeljük, hogy minden áron beszéljünk.

Természetesen van rá lehetőség, hogy a hangtálak önálló kezelésként is a megnyugvást, a gyógyulást segítsék. Különösen olyan betegségeknél nagy jelentőségű, melyek a gondolkodás, az érzelmek és a szervezet működésében az egyensúlytalanságból keletkeztek.

Hagyj üzenetet!