Történelem

Immár sok éve kutatom a magyarság történetét. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ilyesmivel kell foglalkoznom. Azt mondtam: KELL, mivel folyamatos belső és külső  kényszer hatása alatt dolgoztam. Belsőképpen a fájdalmak és traumák okait  kerestem, melyek az egyéni és kollektív tudatalattiban megcsontosodtak. Külsőképpen pedig a mai események, történések jó díszletként szolgáltak, mivel évezredek óta ismételjük saját történelmünket. Meg akartam érteni miért lehetetlen az együttműködés, miért törékeny a béke, miért külsőséges csupán a test-vér kapcsolatrendszer az emberek között.

Saját sorsom aszerint alakult, ahogyan  legjobban segített megérteni a történelmi pillanatokat.  Fájdalmaim és szenvedéseim teljes mértékben összhangban voltak a kutatások éppen elém tárt, aktuális eseményeivel.  Az igazság keresése nagyon komplex, sajátos módszerekkel szolgálta hosszantartó megfigyeléseimet, az összefüggések meglátását, az értékeléseket és ellenőrzéseket. Az eredmény: 10 ezer évnyi magyar történelem átvizsgálása.

Mindezt megpróbáltam összefoglalni a következő oldalakon, hogy közkinccsé tegyem saját önértékelésünk és identitásunk megvizsgálására és újragondolására. Mindaz, ami IGAZSÁG, felragyog a lelkünkben, hiszen bennünk él és ég az Igazság szikrája, mely felismeri és szétválasztja a Fényt a Sötétségtől. Ami pedig tévedés, párologjon el, mint minden felesleges szó.

[subpages]

Hagyj üzenetet!