Nimród népe vagyunk?

Úton útfélen halljuk a nagy büszkeséget: Nimród népe a magyarság. A régi hunok és magyarok, a szkíták, pártusok, és főleg mi, a mai magyarok, bizony hozzá tartozunk.

Megjelenik Nimród, mint csillagkép, mely rendkívül tetszetős és beragyogja az égboltot. Megjelenik szárnyas Nimrúdként a kőleletekben, akár mezopotámiai, akár nílusi, akár perui ásatásokon. Hatalomként, istenként, Úrként, vagy talán még rendszerként is, vallási színezettel. Bármelyik hallatán, dobban szívünk, igen, rólam, s népemről van szó.

Egy máik olvasatban pedig 3 személy van jól összekeverve a Nimród neve alatt.

Egyik Gilgames, aki i.sz. előtt 3500 környékén élt.

Másik Ménrót, aki i.sz. előtt 2500 körül élt, és a vele majdnem egyidőben élő Nimród.

Gilgames és Ménrót a Názáreti völgy területéről származnak, vagyis a Szíriuszi Kapu területről, a Szíriuszi Királyságból.

Mindkettőjükre ugyanaz a szíriuszi működési minta jellemző: az iker-minőség, ketten szövetségben.

Gilgamesnek egy ikertestvére volt, aki a történetírók előtt rejtve marad, mégis addig él Gilgames, míg el nem rabolják és meg nem ölik húgát. A király a király, a külső országépítő, de égi csatornája az ikertestvérében van.

Az egyik legnagyobb vízözön előtt álló nép megerősítésére, a tartalékolás rendszerének kiépítésére küldettek együtt. A hatalmas Király egyesíteni tudta az akkori kelet világát, hogy a pusztító csapások és külső támadások elől megmentse a lakosságot. Ereje a szövetségből táplálkozott.

A fennmaradt eposz-töredékekben úgy tekintenek rá, mint a Fényre, aki harcol a sötétséggel. Az ő idejében történik az Orioni mag integrálása: ellenfele, majd barátja lesz Enkidu, a vadember, hogy egyesült erővel szembeszálljanak a bekövetkező anyagi hatalommal. A kígyó és több ellenerő látványosan is megjelenik az ő idejében.

Égi segítője azonban ikertestvére, aki éjjel-nappal a „piramisban” állva közvetít.

A Názáreti völgy hegyei kúpalakú természetes piramisok, melyek belülről barlangok, és járatokkal vannak összekötve. Ezek nem csak a tárolást és a menekülést biztosították, hanem a kommunikációt Szíriusszal és a szövetség tagjaival.

A Fénylő Szent Koronát azóta nevezik Gilgamesi Koronának. (Több magyar király ezzel a koronával lett megkoronázva. Nem mindenki, csak azok a lelkek, akik ehhez a szellemi rendszerhez tartoztak kezdettől fogva.)

Ménrót is hatalmas Király, segítője felesége Enéh volt. Majd ezer évvel később éltek, mint Gilgames, de ugyanonnan származtak.

Az ő idejükben történt a Nibiru mag integrálása, ami hatalmas puccsal végződött. Innen számíthatjuk a lufi-uralom megerősödését a Földön. Erről még szólok később.

Nimród Ménrót után lett király, származásban és minőségben egy egészen más személy.

Sokak számára nagy talány az a bizonyos bábeli történet, ami a bibliai elbeszélések negatív netovábbja. Sokszor halljuk a bábeli torony történetét prédikációkban, a hittanórákon, és a hétköznapi nyelvhasználatban. Valamit tudunk lelkünk mélyén a keletkezett zűrzavarról, de éppen magabiztos ítélkező beszédünk árulkodik arról, hogy valójában fogalmunk sincs. Mindent arra alapozunk, amit a bibliai sorok kifejtéséből, képzeletből, feltételezésekből és leginkább ítélkezésből adódott össze. Ehhez még tettek a festőművészek, krónikások.

Azért érdemes megismerni a történetet, mert nagyon jól illusztrálja az azóta eltelt 4-5 ezer év működését, kicsiben és nagyban. Nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy megértsük magát a Jézusi történetet is.

 

Egy hozzászólás “Nimród népe vagyunk?”
  1. Virág Julia szerint:

    Ezt az ősi tanitást minél több helyen kell terjeszteni, hogy ébredjen fel minden magyar ember!!! Legyen vége az agymosásnak, a hazudozásnak, mert abból elegünk van már nagyon régen!!!

  2.  
Hagyj üzenetet!